Cipő Salomon SENSE PROPULS W 390667

Salomon, Cipő Salomon SENSE PROPULS W 390667, ár (36216.06) 43821 Ft, Több információ…

Cikkszám: 697d83a1e70f Kategóriák: , Címke:

Shek pontosan hangolt felfüggesztés és a reflexió a nehezebb futók egy keményebb hatást. Technológia az optimális lábát: Sensifit ™, EndoFit ™, Quicklace ™ Sole: nem jelölés Contagrip®, Contagrip® markolat nedves Contagrip® nagy kopásállóság Váz: a RStV PROFEEL (elhelyezve, hogy véd föld) Talp: ENERGYCEL L + EVA tömörített hab, injektált EVA hab Beszúrás: EVA hab, Ortholite® Súly: 294 g (size 5,5UK) Sensifit ™ Sensifit ™ rendszer veszi körül a láb és garantálja annak pontos és biztonságos illeszkedést. EndoFit ™ A bélés, amely szilárdan a lábát a megfelelő helyre, és javítja a visszajelzést és támogatást biztosítanak a lábnak.

Ortholite® Ortholite® talpbetét kombinálja egy adott hab Ortholite® és sarDovod ékei EVA hab. Hab teremt Ortholite® lábad alatt hűvösebb, szárazabb, egészségesebb, jobb párnázott környezetet. A használat során nem veszít a hatékonyság, vagy nem törik el. Ez tartalmaz újrahasznosított gumiabroncs és védi a környezetet. Heel ék a hab EVA sarDovod jobb támogatást és továbbfejlesztett felfüggesztés.

neuvedeno hagyó Contagrip® Talpak Contagrip® Salomon ideálisan egyesíti speciális gumi Minden egyes alkalmazás, és ezzel kiváló tapadás különböző felületeken.

❤️ Több információ…

Related Products