Derék Salomon HYDRO 45 BELT 329125

Salomon, Derék Salomon HYDRO 45 BELT 329125, ár (6788.67) 8214 Ft, Több információ…

Cikkszám: 23f7a104c57a Kategóriák: , Címke:

A csípő öv és egyszerű hozzáférést biztosít a dolgDovodat, és sDovod kényelmet hosszú fut. Tartalmaz egy rejtett zseb és egy tartót, amely található egy 45 ° -os szögben. Háti rendszerek: Airvent Öv: állítható derékpánt Zsebek és rekeszek: 1 külső zseb cipzárral Hidratálás Tartalmaz egy 3D üveg (600 ml) Szállító rendszer: 4D kulacstartó Anyaga: PVC, Coolmax Mesh 70D mini ripstop vízálló 500 mm Súly: 190 g Tartalmaz egy 3D üveg (600 ml) A třídimenzionálnímu 3D alakja a palack ergonomikusabb, mint egy klasszikus üveg. Ez marad a megfelelő helyen, csökkenti a nyomást a csípő és a lehető legjobb tapadást során a kezében.
A rendszer Airvent Az eredeti felfüggesztési rendszer, amely megvédi a hátát nedvesség, míg síelés a hegyekben, és a pálya fut. Ez a rendszer Airvent tervezett háló és beilleszti 3D teremt légáramlás csatornák, megtartva a kötet közel a hátsó, még a nagyon aktív feltételeket.
állítható öv A hip öv állítható a lehető legjobb támogatást hátizsák derekát. 4D palacktartó Ösztönös, gyors és könnyű hozzáférést biztosít a palack hidratálást. Palacktartó van szerelve egy 45 ° -os szögben a könnyebb és gyorsabb hozzáférést biztosít az üveg légy. A konkrét alakja felső részének a palack tartót működik, mint egy megvezető elemmel visszatérő a palackDovod vissza ösztönös.

❤️ Több információ…

Related Products