Felhajtóerő mellény Hiko Guardian 12000

Hiko sport, Felhajtóerő mellény Hiko Guardian 12000, ár (43093.27) 52143 Ft, Több információ…

Cikkszám: 7647c4a9699b Kategóriák: , Címke:

Együtt fejlesztette ki a legjobb extrém kajakosDovod és a mentők Guardian összekapcsolja a kényelem és a szabad mozgást öltözködés minden szükséges biztonsági és technikai elemeket, amelyek korszerű és biztonságos mellény van.
Kifinomult oldalsó tolóajtó rendszer műhelyünkben lehetővé teszi a kényelmes módja az öltözködés mellények oldalra és a fej felett, anélkül, hogy a használata a cipzár. Vékony oldallapDovod kerülnek be az alagút előlap és a vezető akkor is, ha teljesen meghúzott csatlakozásDovod nem érzi a csípőm, miközben védi hab. Alacsony előlap és a kieséses panel és a környékén a hátsó gém biztosítja a nagyon nagy tartományban mozog.
Hármas rugalmas derék és meghúzási kényelmes párnázott vállpántDovod biztosítják, hogy a mellény szilárdan a szervezetben, és a tendencia, hogy csúszik vagy roll up úszás közben, vagy áthajtás nagy hullámDovod és a hengerek. A mellény van felszerelve biztonsági heveder, amely tartósan rögzített és biztonságos rendszer számos alagút. Elöl egy tágas zseb azzal a lehetőséggel, szerelési vnitřího újdonságDovod, valamint egy kisebb zseb karabiner kulcs, mobiltelefon vagy snack.
Új biztonsági síp, ahol nagy a színből. Whistle csatlakozik egy rugalmas kábelt egy kis tasakban csúszik a belső falára a nagy zsebbel. Tervezés ül úgy, hogy a lovas, ha szükséges, akkor könnyen talál, és a síp.

 

❤️ Több információ…

Related Products