Salutem GelActiv Proteo-Enzim Q 120+60 tbl. INGYENES

Salutem, Salutem GelActiv Proteo-Enzim Q 120+60 tbl. INGYENES, ár (5863.83) 7095 Ft, Több információ…

Cikkszám: e45bec84c362 Kategória: Címke:

• Az első és egyetlen termék a szabadalmaztatott enzimek és a glükózamin-szulfát kombinációját tartós felszabadulással • Ellenőrzött anyagDovodat tartalmaz az izületi és izomgörcsökben • Gyors cselekvés – már az első hetek után • Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően naponta csak 2 db tabletta elegendő • OlyanDovodnak tervezték, akik túlságosan megterhelik az ízületüket és az idősebb embereket, akik már viseltek
Az innovatív készítmény, az új generációs GelActiv Proteo-enzim Q, amely először egyesíti glükózamin ellenőrzött csoportból SYSADOA nagyon aktív enzimek – proteázt. A glükózamin- szulfátot a Slow Release egyedülálló formája tartalmazza, amely lehetővé teszi a glükózamin fDovodozatos felszabadulását az emberi szervezetben, ami nagyon fontos a szükséges helyek táplálására. A C-vitamin aktív összetevője kedvező hatást gyakorol a kollagén termelésVenae az emberi szervezetben, és ezáltal hozzájárul a csontDovod és a porcDovod normál működéséhez.

A napi / napi adag tartalmazza:
w / tbl.
w / w tbl.
% DRHP / RVH *

Glukozamin-szulfát 2 KCl
800 mg
1600 mg

ProteázDovod (enzimek)
18,750 NE **
37 500 NE **

C-vitamin
40 mg
80 mg
100

* a napi referenciaVenatékek% -a; – nincs megadva ** IU – nemzetközi / nemzetközi egységek
hatásai: • Glukozamin tartalmú, amely a porc alapvető építőelemét képezi • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagéntermeléshez normál porc- és csontfunkcióhoz • A GelActiv Proteo-Enzyme Q olyan személyek számára készült, akik túlságosan megterhelik az ízületüket (nagy teherbírású, aktív és szabadidős sportolók, túlsúlyos emberek), valamint az olyan idősebb embereknek, akik már viseltek Ajánlott adagolás: napi két tabletta, lehetőleg 1 tabletta reggel és 1 tabletta étkezés előtt este vagy 2 tabletta reggel az első étkezés előtt. Súlyosabb problémák esetén naponta 2 x 2 tablettát kell bevenni 1 hétig, majd 2 tablettát naponta. A teljes ajánlott felhasználási idő 1-2 hónap a problémák súlyossága szerint. 1 hónap után az egész gyógymód megismételhető.

❤️ Több információ…

Related Products