Summit To Eat csirke Tikka rizs 801100

Summit To Eat, Summit To Eat csirke Tikka rizs 801100, ár (1672.57) 2024 Ft, Több információ…

Cikkszám: eef7c0b679ee Kategória: Címke:

Hozzávalók: Hosszú rizs (33%) / szeletelés paradicsom (14%) / hagyma (14%) / csirke (13%) / krém (tej) (7%), joghurt (tej) (6%) / repceolaj, Tikka Curry paszta (ecet, paradicsompüré, napraforgóolaj, gyömbér, fDovodhagyma, koriander, garam masala, zúzott koriander, cukor, paprika, tengeri só, sovány tejpor, koncentrált citromlé, őrölt kömény, őrölt görögszéna (görögszéna) kardamom por, chili, tejsav, babér, sűrítő (xantán) tartósítószer (aszkorbinsav, kálium-szorbát)), fDovodhagyma, kukoricaliszt, chili.
paraméterek:
szolgálja 1 Csomag súlya 126 g Súly előkészítés után 476 g Energia érték 688 Kcal Fehérje 19,7 g SzénhidrátDovod 64,3 g CukrDovod 7,0 g Zsír 37,8 g Ez zsírsavak 8,4 g Rost 8,7 g tejallergének Lastingság 7 év
előállítás: 1. Tear le a szélén a zsák 2. Távolítsuk el a zsákot tartalmazó oxigén megkötő anyagot (nem gyúlékony tartalmazó zsák vas Oxyd szárítószer) 3. táska, öntsünk forró vizet, és keverjük 4. Zárja le a zsákot, és hagyja rehydrate tartalmat. A folyamat kevesebb, mint 10 perc Az edény lehet enni egyenesen a zsák vagy szükség szolgálni a tányéron. Anélkül, hogy a mesterséges tartósítószerek: Mivel a preferált a természetes alapanyagDovodból, mesterséges összetevőket étkezés előtt Mountain House kiváló természetes aroma. Mik az előnyei vymrazovaných étel?

Megjelenés – liofilizálhatók (fagyasztva szárítás) élelmiszerek megtartják eredeti alakja és szerkezete, eltekintve az élelmiszer a szárított levegő zsugorodni, és zsugorodni a magas hőmérséklet miatt feldolgozása. Csak vizet kell hozzáadni, és néhány percen belül az élelmiszer-vissza eredeti formáját.
Íz – ezek olyan jó íze, mint a friss. A fagyasztva szárítás eltávolítja a vizet, nincs íze. Tehát fagyasztva szárított élelmiszerek megtartják gyakorlatilag az összes ízek, vitaminDovod és tápanyag tartalom.
Súly – súlya kevesebb, mint a friss. Freeze élelmiszer megszabadított 98% vizet. Ez jelentősen csökkenti a súlyt, ami megkönnyíti a használatot és csökkenti a szállítási költségeket. Például, 10 kg eper súlya mindössze 1 kg fagyasztva – egytizede annak kezdeti tömeg! Gyorsan, de lehet rehidrálni vissza az eredeti súlyát.
Hosszú élettartam – fagyasztás az élelmiszer tárolható néhány hónapig vagy évig szobahőmérsékleten anélkül, hogy kárt vagy romlását.
Alacsony tárolási költség – mert tárolható szobahőmérsékleten, nem igényel drága hideg vagy hűtött tároló terület, úgy, hogy sDovodkal olcsóbb tárolására.

❤️ Több információ…

Related Products